Επικαιροτητα

Παράταση στις συμβάσεις μεταφοράς μαθητών της Περιφέρειας

Σύμφωνα με ενημέρωση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου δόθηκε παράταση στις συμβάσεις μεταφοράς μαθητών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

"Σας ενημερώνουμε ότι ύστερα από επικοινωνία με το γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών μας ανακοινώθηκε ότι έχει ήδη εκκινήσει η διαδικασία για την έκδοση νομοθετικής ρύθμισης για την παράταση των υφιστάμενων συμβάσεων για το σχολικό έτος 2017-2018 με αναδρομική ισχύ από 28-2-2018.

Ως εκ τούτου παρακαλούμε για την συνέχιση του έργου μεταφοράς μαθητών από 1-3-2018 και ως το χρονικό διάστημα που θα καθοριστεί με την προαναφερόμενη ρύθμιση.

Με ευθύνη των προϊσταμένων των Διευθύνσεων Διοικητικού-Οικονομικού όλων των Π.Ε της περιφέρειας  να ενημερωθούν όλοι οι ανάδοχοι που εμπλέκονται στο έργο της μεταφοράς μαθητών.

 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Πέτρος Τατούλης"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.