Επικαιροτητα

Εγκαινιάστηκε η νέα Μονάδα Χημειοθεραπείας της Παιδιατρικής Κλινικής Καλαμάτας

Υπό την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Υγείας Γιώργου Γιαννόπουλου πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, τα εγκαίνια της νέας Μονάδας Χημειοθεραπείας, της ανακαινισμένης Παιδιατρικής Κλινικής και του συγκροτήματος διαχείρισης μολυσματικών αποβλήτων στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Παρόντες ήταν επίσης ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας Αρχιμανδρίτης κ.Φίλιππος Χαμαργιάς, ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ.Νικολόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κυρία Ελένη Αλειφέρη, ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου κ. Ξενοφών Κάππας, ο εκπρόσωπος της ΜΚΟ Αιγέας κ. Γεώργιος Παγώνης, ο Αναπληρωτής Διοικητής της Ν.Μ.Κυπαρισσίας κ.Παναγιώτης Μπασάκος, μέλη του Δ.Σ του Γ.Ν.Μεσσηνίας καθώς και εκπρόσωποι φορέων της τοπικής κοινωνίας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Γενικός Γραμματέας κ.Γιαννόπουλος φανερά ικανοποιημένος για το έργο που παράγεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας συνεχάρη τη Διοίκηση του Νοσοκομείου όπως και όλο το προσωπικό που συμβάλει καθημερινά στην επίτευξη τέτοιων στόχων. Επισήμανε δε, τη μεγάλη σημασία της συλλογικής και συντονισμένης δράσης που αποτελεί και την απαραίτητη προϋπόθεση για τέτοιες επιτυχίες. Τέλος ευχαρίστησε τους δωρητές για την προσφορά τους διαβεβαιώνοντάς τους ότι τα χρήματά τους πιάνουν τόπο.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.