Επικαιροτητα

"Η παιδοφιλία καταδικάζεται σε κάθε περίπτωση"

Το "Σωματείο Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Πελοποννήσου" (Σ.Κ.Δ.Ι.Σ.Π.) καταδικάζει την παιδοφιλία και παρόμοιες πράξεις με θύματα μικρά και ανυποψίαστα παιδιά.

 

 

Το "Σωματείο Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Πελοποννήσου" (Σ.Κ.Δ.Ι.Σ.Π.) καταδικάζει απερίφραστα τη συμπεριφορά συζύγου μιας συναδέλφου κυλικειάρχη σε σχολείο στη βορειοανατολική Αττική, ο οποίος  με πρόσχημα να κεράσει σοκολάτες ή αναψυκτικά , παρέσυρε μικρά κορίτσια (μαθήτριες του Δημοτικού σχολείου)  στο εσωτερικό του κυλικείου και ασελγούσε εις βάρος τους.

 

Είναι αδιανόητο ο οποιοσδήποτε να προβαίνει σε τέτοιου είδους πράξεις με θύματα μικρά και ανυποψίαστα παιδιά. Η παιδοφιλία καταδικάζεται σε κάθε περίπτωση!

 

Το Σωματείο μας εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το εξής συμβάν και τονίζει πως τέτοιου είδους άνθρωποι δεν έχουν θέση στο χώρο των επαγγελματιών κυλικειάρχων, οι οποίοι δείχνουν πρωτίστως ανθρωπιά και έπειτα τον επαγγελματισμό τους απέναντι στους μαθητές. Βεβαιώνουμε πως θα είμαστε δίπλα σε όποιον χρειαστεί τη βοήθειά μας , ώστε να παραμείνουν στο χώρο μόνο αξιοπρεπείς επαγγελματίες και πιστεύουμε στην απόδοση δικαιοσύνης.

 

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Θ. Μποτσώνης

(Πρόεδρος Σωματείου Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Πελοποννήσου)

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.