Επικαιροτητα

Εξαφάνιση 63χρονου στα Λαγκάδια

Αγνοείται άντρας 63 ετών, στα Λαγκάδια από το μεσημέρι της Δευτέρας (26/3).

Τετάρτη 28/3: Νεώτερη ενημέρωση της Αστυνομίας

Μετά από επικοινωνία του arcadia938 με την αστυνομία δεν υπάρχουν πληροφορίες για εξέλιξη στην υπόθεση της εξαφάνισης του 63χρονου άντρα. Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες στην περιοχή, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (26/3) εξαφανίστηκε από τα Λαγκάδια, ο 63χρονος Γκιώκας Παναγιώτης του Αγγελή και της Κούλας και μέχρι αυτή την ώρα, δεν υπάρχει κανένα νεώτερο στοιχείο για την εξαφάνισή του, παρά τις έρευνες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Ενημέρωση της Αστυνομίας (Τρίτη 27/3 και ώρα 13:10):

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κ. Γκιώκα Παναγιώτη. Στη περιοχή βρίσκεται η ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένο σκύλο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία. Ο αγνοούμενος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Νεώτερη ενημέρωση της Αστυνομίας (Τετάρτη 28/3 και ώρα 16:00)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για τον αγνοούμενο κ. Γκιώκα Παναγιώτη. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής νέα στοιχεία για την υπόθεση.  

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.