Επικαιροτητα

ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ - Που έχουν κλείσει οι δρόμοι... (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)

Tα επίσημα στοιχεία από την αστυνομία για τα σημεία όπου υπάρχουν αποκλεισμοί δρόμων από αγρότες και κτηνοτρόφους...

 

 

- ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΣΤΑΝΗΣ: Ο αποκλεισμός του δρόμου που ξεκίνησε στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (29/01) θα λήξει στις 16:00 το μεσημέρι της ίδιας μέρας - Όσοι θέλουν να κατευθυνθούν προς Αθήνα θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την παλιά Εθνική οδό Τρίπολης - Άργους, ενώ, όσοι θέλουν να κατευθυνθούν προς την Τρίπολη, πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον κόμβο της Στέρνας και να οδηγηθούν στην Τρίπολη μέσω Άργους. 

 

- Παραμένει το μπλόκο στα διόδια στο Καλαμάκι (επ΄αόριστον) - Άντρες της τροχαίας υποδεικνύουν στους οδηγούς τις παρακάμψεις που πρέπει να ακολουθήσουν για να βρεθούν στον προορισμό τους.

 

- 16ο χλμ ΣΠΑΡΗΣ- ΓΥΘΕΙΟΥ: Στο σημείο βρίσκονται 250 αγρότες και 150 τρακτέρ - Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι πότε θα διαρκέσει ο αποκλεισμός του δρόμου - Οι οδηγοί θα πρέπει να χρησιμοποιούν τις παρακάμψεις που τους υποδεικνύει η Τροχαία

 

Κλειστή παραμένει η νέα Εθνική οδός Αθηνών- Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού, από το μπλόκο των αγροτών της Κορινθίας, ενώ στο συγκεκριμένο σημείο η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, η οποία κλείνει κάποια μισάωρα της ημέρας και συγκεκριμένα 11:00- 11:30 π.μ., 4:00-4:30 μ.μ. και 8:00-8:30 μ.μ.

 

- Από τις 12:00 έως τις 18:00 θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή (29/01) τα Τέμπη σύμφωνα με απόφαση που έλαβε χθες η συντονιστική επιτροπή αγροτών του μπλόκου Οι αγρότες καλούν, εκ νέου, αύριο, στις 14:00, εκπροσώπους των μπλόκων στα Τέμπη, προκειμένου να αποτιμήσουν την έως τώρα πορεία του αγώνα και να συντονίσουν τις ενέργειές τους από εδώ και στος εξής

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.