Επικαιροτητα

«Όταν δίνεις αίμα, δίνεις ζωή...» (video)

Ο σύλλογος "Άξιον Εστί" παρουσιάζει ένα δροσερό αλλά και συγκινητικό βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί η 19χρονη Μάγδα Θανούκου. 

Μέσα από αυτό το βίντεο, η Μάγδα καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών στην 7η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου, υπενθυμίζοντας πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή όλων μας σε αυτή την πράξη αγάπης...

 

Στις 27 και 28 Απριλίου, από τις 11:00π.μ. έως τις 17:00μ.μ., ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ  "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στο πνευματικό  κέντρο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη με κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου "ΠΑΙΔΩΝ - Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ".

 

Ο παιδικός καρκίνος είναι μια πληγή που πονά όλη την κοινωνία. Θα την αντιμετωπίσουμε μόνο αν στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί τα παιδιά, για να έχουν κι αυτά δικαίωμα στη ζωή.

 

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.