Επικαιροτητα

ΙΣΘΜΟΣ: 4 χιλιόμετρα σε μιάμιση ώρα! (PHOTOS)

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Ελλάδας παραμένουν αμετακίνητοι στα μπλόκα τους, ενισχύοντας παράλληλα των αγώνα τους με πολύωρους αποκλεισμούς δρόμων.

 

Ενώ λοιπόν οι αγρότες συνεχίζουν να αυξάνουν τα μπλόκα τους σε όλη την Ελλάδα, παράλληλα αυξάνονται και τα παράπονα από οδηγούς που έρχονται αντιμέτωποι με μια απερίγραπτη ταλαιπωρία, προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους.

 

Ένα παράδειγμα του τι ακριβώς συμβαίνει σε αρκετά σημεία της χώρας είναι το μήνυμα οδηγού, που βρέθηκε στον Ισθμό και θέλησε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, να αποτυπώσει, τα όσα βίωσε στην διαδρομή του προς Αθήνα.

 

Και επειδή μερικές φορές οι εικόνες είναι πιο δυνατές από τις λέξεις δείτε στην φωτογραφία που δημοσίευσε τα χιλιόμετρα και τις ώρες που χρειάστηκε για να τα διανύσει (και για όσους δεν τα πάτε καλά με τους μαθηματικούς υπολογισμούς να σημειώσουμε, πως ο οδηγός έκανε 4 χιλιόμετρα σε μιάμιση ώρα!)

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.