Επικαιροτητα

Στην Καλαμάτα ο Προκόπης Παυλόπουλος

Στην Καλαμάτα θα μεταβεί αύριο Τρίτη (02/02) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, για να παραστεί στον εορτασμό της Υπαπαντής του Χριστού.



Αύριο το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρεθεί στο Δήμο Μεσσήνης για να τελέσει τα εγκαίνια εκθέσεως χαρακτικής στο "Μουσείο Χαρακτικής Τ. Κατσολίδης".


Το πρόγραμμα του Προέδρου Της Δημοκρατίας


10.30΄ Άφιξη της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού, στο Δήμο Καλαμάτας. Υποδοχή από τις Τοπικές Αρχές. Απόδοση Τιμών.Δοξολογία προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομου
11.00 – 12.00 Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος.
13.00 – 14.30 Γεύμα παρατιθέμενο προς τιμήν της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας και της κυρίας Βλασίας Παυλοπούλου από το Δήμαρχο Καλαμάτας.
17.00 Άφιξη της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Μουσείο Χαρακτικής "ΤΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ" στο Δήμο Μεσσήνης.
Υποδοχή από τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Τσώνη.
Χαιρετισμός του Δημάρχου και Προέδρου του Μουσείου κ.Γεωργίου Τσώνη
Χαιρετισμός κ. Τάκη Κατσουλίδη
Χαιρετισμός κ. Εμμανουήλ Μαυρομμάτη
Εγκαίνια έκθεσης Ελλήνων Χαρακτών με θέμα: «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
Ξενάγηση
18.05΄ Άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στο κτίριο του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης. Υποδοχή από την Πρόεδρο κα Ν. Αντωνάκου.
Χαιρετισμός της Προέδρου κας Ντίνας Αντωνάκου
Ξενάγηση
18.30΄ Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας για την Αθήνα.

 


Πηγή:iefimerida.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.