Επικαιροτητα

Κλείνουν εκ νέου τα διόδια της Νεστάνης

Τη 14η ημέρα κινητοποιήσεων συμπληρώνουν σήμερα οι αγρότες σε όλη την Ελλάδα, κλιμακώνοντας τις αντιδράσεις τους απέναντι στην κυβέρνηση - Η επίσημη ενημέρωση για το τι θα γίνει στα διόδια της Νεστάνης.



Από σήμερα οι αποκλεισμοί σε πολλά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου θα είναι 12ωροι και έτσι είναι ορατό το ενδεχόμενο να προκληθούν σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία και στη διακίνηση αγαθών, εμπορευμάτων και τροφίμων.


Οι εκπρόσωποι των αγροτών δεν δείχνουν καμία διάθεση συμβιβασμού με την κυβέρνηση και είναι ανυποχώρητοι στο αίτημά τους να αποσυρθούν οι διατάξεις του ασφαλιστικού που τους αφορούν.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Τρίτη (02/02) από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα τα διόδια Νεστάνης, καθώς οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Αρκαδίας προχωρούν σε νέο αποκλεισμό του δρόμου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.