Επικαιροτητα

Έρχεται γενικό "black out" από τους αγρότες;

Διορία πέντε ημερών δίνουν οι αγρότες προκειμένου να γίνει αποδεκτό το αίτημα τους για σύσταση διακομματικής επιτροπής που θα συζητήσει, από μηδενικής βάσης, όλα τα αιτήματά τους.

 

 

Την ίδια στιγμή , κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους αυξάνοντας τις ώρες αποκλεισμού δρόμων σε όλη την Ελλάδα, ενώ ξεκίνησαν καταλήψεις και σε εφορίες.

 

Οι αποκλεισμοί αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες με τους αγρότες να μην αποκλείουν ακόμη και το γενικό "black out", αν μετά την Πέμπτη δεν υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις εκ μέρους της κυβέρνησης στο θέμα των προτάσεων που έχουν καταθέσει για απόσυρση του ασφαλιστικού και συζήτηση από μηδενική βάση τόσο για το φορολογικό όσο και για το κόστος παραγωγής.

 

Την Κυριακή θα ξανασυνεδριάσουν οι συντονιστικές επιτροπές των αγροτών για να αποφασίσουν για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων. 

 

Πηγή: ethnos.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.