Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Κάλεσμα για καθολικό κλείσιμο των μαγαζιών

Μετά την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΕΕ ο Εμπορικός κόσμος της πόλης ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016.

 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους εμπόρους να συμμετέχουν ενεργά προχωρώντας στο ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ενάντια στην εφαρμογή του προτεινόμενου ασφαλιστικού σχεδίου της κυβέρνησης.

 

Εκφράζουμε ξεκάθαρα την αντίδρασή μας και τη διαφωνία μας στις αυθαίρετες και κοινωνικά άνισες προτάσεις της κυβέρνησης, οι οποίες θα αποφέρουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που αποσκοπούν.

 

Το υπό ψήφισμα νομοσχέδιο εξοντώνει τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, πλήττοντας ευθέως την επιχειρηματικότητα, την απασχόληση, την προσπάθεια για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και επιδεινώνοντας ακόμα περισσότερο τον φαύλο κύκλο που ανοίγει. 

 

Οι προτεινόμενες εισφορές αποτελούν νέο (ασφαλιστικό) φόρο. Είναι μια έμμεση φορολόγηση που καταργεί κάθε έννοια δίκαιης ανταποδοτικότητας και δρα αντιαναπτυξιακά. Για να υπάρχουν συντάξεις και παροχές πρέπει η οικονομία να παράγει και να δημιουργεί βιώσιμες θέσεις εργασίας, πρέπει ο κεντρικός στόχος να είναι η ανάπτυξη.

 

Την ύστατη στιγμή που απαιτούνται ριζικές και επώδυνες αλλαγές για ανάπτυξη και για τη διάσωση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, την ίση μεταχείριση και τη διαφύλαξη της αλληλεγγύης των γενεών επιχειρείται από την κυβέρνηση με μισές αλήθειες, πολλές συκοφαντίες και αθλιότητες να καλυφθούν περιστασιακά οι νεομνημονιακές της ανάγκες.

  

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στις απεργιακές κινητοποιήσεις την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου,με ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ένα ασφαλιστικό σύστημα βιώσιμο, δίκαιο και ανταποδοτικό, που θα πρέπει να στηρίζεται σε μία οικονομία που θα αναπτύσσεται.

 

Το Δ.Σ. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.