Επικαιροτητα

Συνεδριάζει το Δ.Σ της ΔΕΗ για την πώληση λιγνιτικών μονάδων

Σε εξέλιξη είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ με αντικείμενο την απόσχιση των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης και Φλώρινας.

Στο κτίριο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας συνεδριάζει αυτήν την ώρα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ προκειμένου να εγκρίνει την απόσχιση των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης και Φλώρινας, ενώ έξω από το κτίριο του υπουργείου στην οδό Μεσογείων είναι συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι της ΔΕΗ που αντιδρούν στην πώληση των μονάδων.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στο κτίριο του υπουργείου υπό αστυνομική φρούρηση προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αναβολής λόγω των συνδικαλιστικών αντιδράσεων.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία ο διαγωνισμός για την πώληση των μονάδων θα προκηρυχθεί ως το τέλος Μαΐου, ενώ στις 7 Ιουνίου θα συνεδριάσει η γενική συνέλευση των μετόχων της επιχείρησης.

 

Πηγή: dikaiologitika.gr

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.