Επικαιροτητα

ΛΑΚΩΝΙΑ: Ηλικιωμένος πυροβόλησε υπάλληλο του ΚΕΠ

Ένας άνδρας 82 ετών μπήκε στο ΚΕΠ Γερακίου το μεσημέρι της Παρασκευής (05/02) και έχοντας ένα περίστροφο στην κατοχή του πυροβόλησε μία 42χρονη υπάλληλο του ΚΕΠ.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας 82 ετών, από το Γεράκι Λακωνίας, μπήκε στο ΚΕΠ Γερακίου περίπου στη 1:30 το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Φεβρουαρίου και έχοντας ένα περίστροφο στην κατοχή του πυροβόλησε τρεις φορές μία 42χρονη υπάλληλο του ΚΕΠ και την τραυμάτισε στο χέρι.


Δύο άνδρες που βρίσκονταν στο σημείο ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο, ειδοποίησαν την αστυνομία και ύστερα συνελήφθη.


Οι λόγοι που οδήγησαν τον ηλικιωμένο σε αυτή την πράξη είναι άγνωστοι. Οι πληροφορίες μας όμως λένε ότι η 42χρονη εκείνη την ώρα έκανε το διάλειμμά της έξω από το ΚΕΠ και λογομάχησε με τον 82χρονο. Επάνω στον καβγά εκείνος έβγαλε ένα όπλο και την πυροβόλησε 1 φορά. Στη συνέχεια η κοπέλα μπήκε μέσα στο ΚΕΠ όπου κάπου στην πόρτα ο 82χρονος την πυροβόλησε άλλες 2 φορές. Εν τω μεταξύ η δεύτερη εργαζόμενη φώναξε βοήθεια, για να σπεύσουν στη συνέχεια 2 άνδρες, οι οποίοι και ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο.


Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γερακίου για να τις προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και ύστερα διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Σπάρτης.


Αυτήν την ώρα Εισαγγελέας μεταβαίνει στο Γεράκι για έρευνες.

 

ΠΗΓΗ:apela.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.