Επικαιροτητα

Καμπόσος σε Τατούλη: "Στις διαταγές σας σουλτάνε..." (VIDEO)

Την αγανάκτηση του για την επιστολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην οποία αναφερόταν πως οι Δήμοι πρέπει να αντισταθούν στην πολιτική δωροδοκία από την πλευρά της κυβέρνησης και να συνεργαστούν με την Περιφέρεια.

 

"Διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση να μην τολμήσει κανένας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου να παραβιάσει την ελληνική και ευρωπαική νομοθεσία ειδικά σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας γιατί θα μας βρει απέναντι του με όλα μας τα όπλα", ανέφερε ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ενώ πρόσθεσε: Αν η νομιμότητα φυλάσσεται από ανθρώπους που υπογράφουν τέτοια κείμενα τότε αλίμονο μας". 

 

Κλείνοντας και αναφερόμενος στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη:" Στις διαταγές σας σουλτάνε, ό,τι πείτε, αλλά όχι από εμάς. Από κάποιους άλλους που δεν είναι εδώ, σε αυτή την Περιφέρεια.Ίσως να είναι κάπου σε κάποια τεταρτοκοσμική χώρα και σε αυτούς απευθύνεστε".

 

Ακολουθεί βίντεο...

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.