Επικαιροτητα

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Που είναι κλειστοί οι δρόμοι...

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Πελοποννήσου με κλείσιμο και της παλαιάς εθνικής οδού και στους Μύλους της Λέρνης, στην Αργολίδα και στο Καλαμάκι Κορινθίας, ενώ το απόγευμα οι αγρότες θα κλείσουν και την γέφυρα του Ευρώτα, κάνοντας το ταξίδι για την Αττική σωστό γολγοθά.

 

 

Ειδικότερα, από το απόγευμα του Σαββάτου (07/02) είναι κλειστός επ' αόριστον ο αυτοκινητόδρομοςΤρίπολης - Κορίνθου στο ύψος των διοδίων Νεστάνης από τους αγρότες της Αρκαδίας, που διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό προσχέδιο νόμου, ενώ για πολλοστή ημέρα είναι κλειστή η νέα εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος των διοδίων του Ισθμού.

 

Οι αγρότες της Αργολίδας λίγο μετά τη μία το μεσημέρι έκλεισαν την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Άργους στην είσοδο του χωριού Μύλοι, αποκόπτοντας την ανατολική Πελοπόννησο τελείως, με μόνη διαφυγή για την Κορινθία τον δρόμο Λεβίδι - Κανδύλα - Νεμέα.

 

Οι αγρότες δεν έχουν ενημερώσει για το χρόνο που θα κρατήσουν κλειστή την παλαιά εθνική οδό στους Μύλους της Λέρνης.

 

Επιπλέον, οι αγρότες της Κορινθίας έχουν προγραμματίσει να κλείσουν και την παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου από τις 3.00 μετά το μεσημέρι έως τις 10.00 το βράδυ.

 

Στο μεταξύ, οι αγρότες της Λακωνίας, βρίσκονται στα μπλόκα τους και θα κλείσουν από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ την εθνική οδό Σπάρτης - Τρίπολης, στο ύψος της γέφυρας του ποταμού Ευρώτα στην είσοδο της Σπάρτης, με αποτέλεσμα όσοι θα ταξιδέψουν για Τρίπολη θα πρέπει να ακολουθήσουν τον επαρχιακό δρόμο Σπάρτη - Καστόρι - Λογγανίκος - Μεγαλόπολη.

 

Πηγή: enikos.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.