Επικαιροτητα

Τα μπλόκα και οι παρακάμψεις στην Πελοπόννησο

Αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα, εντείνοντας τις μορφές κινητοποιήσεων τους, δηλώνουν οι αγρότες - Δείτε αναλυτικά τα σημεία, όπου υπάρχουν αποκλεισμοί δρόμων.

 

ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ

 

Η εθνική οδός Τρίπολης - Κορίνθου στο ύψος των διοδίων της Νεστάνης θα παραμείνει κλειστή την Πέμπτη (11/02) από τις 19:00 έως τις 22:00.

 

ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ

 

Η νέα εθνική οδός παραμένει κλειστή επ΄αόριστον.

 

Η παλαιά εθνική οδός θα κλείσει την Πέμπτη (11/02) από τις 17:00 έως τις 20:00. Γι' αυτές τις ώρες θα υπάρχει παράκαμψη (μέσα από το χωριό - Καλαμάκι Κορινθίας).

 

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ – ΑΧΑΙΑ 

 

Στην Αιτωλοακαρνανία, παραμένει κλειστή από το μεσημέρι της Τετάρτης (10/02) η εθνική οδός Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου, κοντά στο Αιτωλικό.

 

Επίσης, αγρότες από τη Ναυπακτία και τη Δωρίδα, θα κρατήσουν κλειστή έως τις 15:00, την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιτέας, στον κόμβο της Ξηροπήγαδου, στην περιμετρική της Ναυπάκτου.

 

Από τις 11 το πρωί, μέχρι τις 5 το απόγευμα, αγρότες από την περιοχή της Βόνιτσας και του Ακτίου, έκλεισαν την εθνική οδό Αμφιλοχίας - Λευκάδας, στο ύψος του κόμβου του Αγίου Νικολάου.

 

Επίσης αγρότες από την περιοχή του Μεσολογγίου θα κλείσουν από τις 5 το απόγευμα έως και τις 8 το βράδυ την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στην γέφυρα του ποταμού Ευήνου.

 

Στην Αχαΐα, αγρότες αναμένεται προχώρησαν την Πέμπτη (11/02) σε πολύωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας, ο οποίος ξεκίνησε από τις 10 το πρωί.

 

Επίσης, αγρότες της Αιγιάλειας θα κλείσουν από τις 7 το βράδυ και για τρεις ώρες την εθνική οδό Πατρών - Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου, ενώ μέλη συλλόγων και φορέων της Αιγιάλειας θα κλείσουν το ίδιο χρονικό διάστημα την παλαιά εθνική οδό Πατρών - Αθηνών στην γέφυρα του Μεγανίτη.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.