Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Καλωσορίσατε στην... τενεκεδούπολη! (PHOTOS)

Την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε μια πάρα πολύ καλή εκδήλωση, με το πάντα επίκαιρο θέμα, της ανακύκλωσης. 

 

 

Τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης, υπό την καθοδήγηση και συντονισμό των άξιων νηπιαγωγών τους, παρουσίασαν μια σπάνια και πλούσια εκδήλωση με κεντρικό θέμα την ανακύκλωση. 

 

Τα παιδιά με πολύ κέφι και διάθεση, παρουσίασαν κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, τραγούδησαν για την ανακύκλωση και έπαιξαν θέατρο. 

 

Μετέφεραν το μήνυμα για τα οφέλη της ανακύκλωσης καθώς επίσης και για τις ζημιές που προκαλούνται από μερίδα των πολιτών που δεν προχωρούν σε ανακύκλωση.

 

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί γονείς, μαθητές από το 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τρίπολης Τότσης Ηλίας. Κατά την λήξη των εκδηλώσεων αφού συνεχάρη τα παιδιά και τους συντελεστές της εκδήλωσης αυτής δήλωσε κατενθουσιασμένος με την εκδήλωση τονίζοντας πως οι καλύτεροι πρεσβευτές του μηνύματος της ανακύκλωσης είναι όλα τα παιδιά και ότι οφείλουμε να τα μιμηθούμε.  

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.