Επικαιροτητα

Επίσκεψη Χριστοφιλοπούλου στην Τρίπολη

Από τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 η Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου θα βρίσκεται στην Τρίπολη και θα πραγματοποιήσει ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών και επιστημονικών φορέων της Αρκαδίας για να συζητήσει μαζί τους το ασφαλιστικό θέμα ως αρμόδια τομεάρχης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

 

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας (πεζόδρομος Δεληγιάννη αρ. 5 - Τρίπολη) στις 6.30 το απόγευμα. Μισή ώρα  νωρίτερα ( 6 το απόγευμα ) η Εύη Χριστοφιλοπούλου, θα παραχωρήσει συνέντευξη Tύπου στα ΜΜΕ της Αρκαδίας, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, τόσο για το θέμα του ασφαλιστικού όσο και από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.