Επικαιροτητα

Ναυπλιώτης στο ελικόπτερο που συνετρίβη

Ο 33χρονος Ναυπλιώτης Κωνσταντίνος Πανανάς ήταν το ένα από τα τρία άτομα του πληρώματος του μοιραίου ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού που τα ξημερώματα της Πέμπτης κατέπεσε σε απόκρημνη περιοχή στη νησίδα Κίναρο.

 

Ο άτυχος άνδρας, ήταν συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου και έφερε το βαθμό του υποπλοίαρχου. Διέμενε στον Πειραιά, ήταν παντρεμένος με την Μαριάννα Ζαφείρη, κόρη του ιερέα της Άρειας. Ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού ενώ η σύζυγός του ήταν έγκυος στο δεύτερο.

 

Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από την φρεγάτα "Νικηφόρος Φωκάς", στο πλαίσιο τακτικού σεναρίου άσκησης "ΑΣΤΡΑΠΗ 2/16" και το ίχνος του χάθηκε στην περιοχή της Κινάρου. Τα συντρίμμια του ελικοπτέρου εντοπίστηκαν από άλλο ελικόπτερο που συμμετείχε στις έρευνες, ενώ σύμφωνα με τον Α/ΓΕΕΘΑ κατά το τελευταίο του στίγμα πετούσε στα 390 πόδια.

 

Τα άλλα δύο μέλη του πληρώματος ήταν ο κυβερνήτης Αναστάσιος Τουλίτσης (υποπλοίαρχος) και ο ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου.

 

Πηγή: argolika.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.