Επικαιροτητα

"Είμαι απέναντι στους αποκλεισμούς των δρόμων"

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στην ΕΡΤ στο ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ο Αρκάς βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

 

 

"Από τη μια φέρνει η κυβέρνηση για το Μέγαρο Μουσικής την κρατικοποίησή του, αυτό που έλεγε διαπλοκή ο κος Τσίπρας. Δεν ξέρω αν ήταν διαπλοκή ή όχι. Και την ίδια ώρα που η κυβέρνηση κρατικοποιεί τα χρέη, λέει ότι θέλει τέσσερις άδειες για να είναι βιώσιμα τα κανάλια. Και αναρωτιέμαι, όποια δεν είναι βιώσιμα θα τα κρατικοποιήσουμε"; δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Γιώργο Πίκουλα ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

 

Σε ό,τι αφορά τις αγροτικές κινητοποιήσεις, ο κος Κωνσταντινόπουλος είπε: "είμαι καθαρά απέναντι στους αποκλεισμούς των δρόμων και νομίζω ότι οι αγρότες δεν χρειάζεται να χάσουν το δίκιο τους από αυτή την ιστορία, άρα πρέπει να βρουν τρόπους για να θέσουν τα αιτήματά τους".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.