Επικαιροτητα

Νέα έργα σε Αρκαδία και Μεσσηνία

Νέα έργα για την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας και την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016. 

 

 

Πρόκειται για τη δημοπράτηση των έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας "Συντήρηση επαρχιακής οδού Κοσμάς – όρια Νομού" στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας, "Ευστάθεια και προστασία πρανών και αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων στην Επ. Οδό Αετόραχη – Κοκκινόραχη" ΣΤΟ Δήμο Γορτυνίας και "Συντήρηση – Βελτίωση της επαρχιακής οδού Κεραστάρης – Αραχαμίτες" στο Δήμο Τρίπολης. 

 

Σε ότι αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας πρόκειται για τη σύμβαση κατασκευής του έργου "Βελτίωση – συντήρηση 4ης Επ. Οδού (Θουρία – Πόλιανη)" στο Δήμο Καλαμάτας και τη δημοπράτηση του έργου "Βελτίωση – Συντήρηση της 1ης Επ. Οδού (Τμήμα Γέφυρα Κοσκαράγας – Καρδαμύλη)" στο Δήμο Δυτικής Μάνης. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.