Επικαιροτητα

Έκθεση του CERN στην... Τρίπολη!

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και ο Δήμος Τρίπολης φέρνουν στην πόλη της Τρίπολης την εντυπωσιακή διαδραστική Έκθεση του CERN με τίτλο "Επιταχύνοντας την Επιστήμη".

 

Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να βαδίσουν σε μια αναπαράσταση του τούνελ του μεγάλου επιταχυντή αδρονίων LHC και να πληροφορηθούν διαδραστικά τι γίνεται στα μεγάλα πειράματα του αιώνα που δίνουν απάντηση σε ερωτήματα της δημιουργίας του Σύμπαντος. 

 

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο "Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο" του Δήμου της Τρίπολης και θα είναι ανοιχτή στο κοινό από τις 4 έως τις 12 Οκτώβρη 2015. Τις πρωινές ώρες την έκθεση θα επισκέπτονται σχολικές μονάδες, ενώ από τις 2 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ τις καθημερινές και από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ τα Σαββατοκύριακα η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό. Για τη διευκόλυνση του κοινού σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα είναι παρόντες ειδικά εκπαιδευμένοι ξεναγοί.

 

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

 

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν τη Δευτέρα στις 5 Οκτωβρίου, ώρα 5:00 μμ. στο "Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο", σε μια εκδήλωση που επίσης είναι ανοιχτή στο κοινό.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Οργανωτική Επιτροπή | Έκθεση CERN 

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Τηλ: 2710 372264

Fax: 2710 372160

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: http://cern-expo.uop.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.