Επικαιροτητα

ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ: Ποιόν στηρίζει για την ηγεσία της ΝΔ;

Διαβάστε το μήνυμα του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου αναφορικά με το θέμα του προέδρου της ΝΔ - Το πρόσωπο που θεωρεί καταλληλότερο για την ηγεσία του κόμματος...

 

"Οι πολιτικές περιστάσεις απαιτούν η Νέα Δημοκρατία, να περάσει σε μία νέα περίοδο προσαρμογής στο φιλελεύθερο πνεύμα,πολιτικής και οργάνωσης των κομμάτων της δημοκρατικής Δύσης. Να κερδίσει την εμπιστοσύνη του λαού και να οδηγήσει την Ελλάδα στο μέλλον,με πρόταση και έργο.

 

Η εκλογή Προέδρου, δεν μπορεί να εξελιχθεί σε μία διαδικασία ευτελισμού των δημοκρατικών διαδικασιών και προσβολής της ιστορίας του κόμματος.

 

Ο Ευάγγελος Μειμαράκης εγγυάται την ενότητα, τη σύνθεση και την πολιτική συνοχή.Το απέδειξε ήδη με την πορεία του και την αίσθηση ευθύνης την οποία διαθέτει απέναντι στην πατρίδα και την παράταξη μας.

 

Η Νέα Δημοκρατία, χρειάζεται ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο Νέο Ξεκίνημα, με ενότητα,ομοψυχία όραμα και σκληρή δουλειά...Ενωμένοι θα το επιτύχουμε!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.