Επικαιροτητα

Μεγάλη δωρεά Αρκά στο Γηροκομείο Τρίπολης (VIDEO)

Με αφορμή την "Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία" βρεθήκαμε στο Γηροκομείο Τρίπολης, όπου και συναντήσαμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο και τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα.




Μια μικρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Γηροκομείο Τρίπολης για την "Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων" ήταν και η αφορμή για να ξεναγηθούμε στη νέα πτέρυγα του γηροκομείου.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, αφού αρχικά ευχαρίστησε το άνθρωπο, που βοήθησε στην ολοκλήρωση του δεύτερου ορόφου του νέου κτηρίου, ευχήθηκε και σε άλλους συμπατριώτες να μιμηθούν την κίνηση αυτή.


Στην συνέχεια δήλωσε χαρακτηριστικά: "Βρέθηκε Αρκάς συμπατριώτης στην Αθήνα, ο οποίος διέθεσε χρήματα και ολοκλήρωσε τον δεύτερο όροφο του νέου κτιρίου του γηροκομείου".


Ο  Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος μίλησε για τον άνθρωπο, που έκανε την δωρεά λέγοντας: "Επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του, αν και πρέπει κάποια στιγμή να γίνει γνωστό το όνομά του. Ανέλαβε μόνος του και έστειλε μηχανικούς, τεχνίτες και υλικά, γι’αυτό είναι δύσκολο να ξέρουμε το ποσό, που δόθηκε για την κατασκευή".


Στην συνέχεια ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στην λειτουργία του καινούργιου κτιρίου λέγοντας: "Δύο όροφοι είναι έτοιμοι και πιστεύουμε την άνοιξη θα λειτουργήσει και το καινούργιο γηροκομείο, που θα στεγάσει άλλους 200 γέροντες. Ανάλογα με τον αριθμό των ηλικιωμένων, πρέπει να υπάρχουν και το αντίστοιχο προσωπικό, γιαυτό δεν ξεκινάμε ακόμα".


Περισσότερα στο video που ακολουθεί σε λίγο...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.