Επικαιροτητα

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: 178 παραβάσεις του Κ.O.K.

Σαράντα εννέα άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, κατά τη διάρκεια αστυνομικών επιχειρήσεων στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

 

 

Eλέγχθηκαν εξακόσια εβδομήντα τρία άτομα, πεντακόσια πενήντα τέσσερα οχήματα και προσήχθησαν εκατόν είκοσι τρία άτομα.

 

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, για καταδικαστικά έγγραφα, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, για παραβάσεις του Οικοδομικού Κανονισμού.


Εκ των συλληφθέντων είναι και οκτώ αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν εβδομήντα οκτώ παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κι έξι παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

 


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.