Επικαιροτητα

Μακελειό με 7 νεκρούς στο Μίσιγκαν

Ένας οπλισμένος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε σήμερα τουλάχιστον 7 ανθρώπους στην Κομητεία του Καλαμαζού, στη βόρεια Πολιτεία του Μίτσιγκαν στις ΗΠΑ, μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα την αστυνομία.



Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για έξι νεκρούς, αλλά μία 14χρονη υπέκυψε στα τραύματά της λίγο αργότερα ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους επτά. Ανάμεσα στα θύματα είναι κι ένα οκτάχρονο παιδί.


Ο σερίφης του Καλαμαζού Πόλ Μάτις, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο 17 News, τοπικό παράρτημα του Fox News, πως έξι άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο από σφαίρες σε εστιατόριο της αλυσίδας Cracker Barrel και σε μία έκθεση αυτοκινήτων.

 


Ο ύποπτος, που ακόμη διαφεύγει, είναι ένας λευκός άνδρας, περίπου 60 ετών και κυκλοφορεί με αυτοκίνητο χρώματος μπλε. Από τις μαρτυρίες προκύπτει πως πυροβολεί κατά ανθρώπινων στόχων στην τύχη, πρόσθεσε ο σερίφης.


Όλοι οι πυροβολισμοί προέρχονται, όπως όλα δείχνουν, από τον ίδιο άνθρωπο, πρόσθεσε ο Μάτιας.
"Εν ολίγοις, μοιάζει πως είναι κάποιος ο οποίος κυκλοφορεί με το αυτοκίνητό του, βρίσκει ανθρώπους, τους πυροβολεί και τους σκοτώνει", πρόσθεσε.


"Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι συμπεριφέρεται ακριβώς όπως ένας μανιακός δολοφόνος", κατέληξε ο σερίφης.

 

ΠΗΓΗ:real.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.