Επικαιροτητα

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Άνοιξαν πυρ εναντίον φύλακα...

Έτοιμοι για όλα ήταν οι κακοποιοί που προσπάθησαν να κάνουν επιδρομή σε σπίτια και επιχειρήσεις στο Χιλιομόδι Κορινθία...

 

 

Έτοιμοι για όλα ήταν οι κακοποιοί, που προσπάθησαν να κάνουν επιδρομή σε σπίτια και επιχειρήσεις στο Χιλιομόδι Κορινθίας, αλλά η παρουσία υπαλλήλων security φαίνεται, πως ήταν κάτι που δεν είχαν υπολογίσει. Έτσι, τράπηκαν σε φυγή πυροβολώντας εναντίον τους.

 

Οι επίδοξοι ληστές ήρθαν αντιμέτωποι με τους φύλακες στην είσοδο του χωριού, όπου είχαν φτάσει με ένα σκούρο Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Golf. Μόλις τους είδαν, πανικοβλήθηκαν και έκαναν επιτόπια στροφή, αλλά πυροβόλησαν εναντίον τους χωρίς να τους πετύχουν.

 

Οι security ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία που άρχισε να στήνει μπλόκα στην περιοχή για να εντοπίσει τους ένοπλους κουκουλοφόρους. Όμως, εκείνοι κατάφεραν να εξαφανιστούν παρά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπολύθηκε. Την προανάκριση για το συμβάν ανέλαβε η Ασφάλεια Κορίνθου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.