Επικαιροτητα

Σύσκεψη υπό τον Τσίπρα για τους αγρότες

Εξειδικεύεται η κυβερνητική πρόταση που θα κατατεθεί σε εκπροσώπους μπλόκων που θα συναντηθούν στις 12 μ.μ. αύριο με τον πρωθυπουργό.

 

 

Το Μαξίμου προτείνει τρεις διαφορετικές ασφαλιστικές κατηγορίες με αναλογία εισφορών-παροχών, ενώ συζητά και την αυτονόμηση του ΟΓΑ


Σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αποφασίζεται η κυβερνητική πρόταση που θα κατατεθεί αύριο στους αγρότες.


Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων οι υπουργοί Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος και Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, που θα παρευρίσκονται στην αυριανή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου με τους εκπροσώπους των αγροτών.


"Οι αγρότες θέλουν κάτι να πάρουν και αύριο θα το πάρουν" ανέφερε κορυφαίος υπουργός πριν από λίγο στο Real.gr δίνοντας το στίγμα των προθέσεων της κυβέρνησης ενόψει της συνάντησης.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κυβερνητική πρόταση που θα εξειδικευτεί το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές ασφαλιστικές κατηγορίες και με αναλογία εισφορών-παροχών, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί και η αυτονόμηση του ΟΓΑ, η παραμονή του δηλαδή ως ξεχωριστού ασφαλιστικού ταμείου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.