Επικαιροτητα

Καμμένος απο Τρίπολη: "Η ΜΟΜΑ, οι πρόσφυγες και το...ξύδι!" (VIDEO)

Στην Τρίπολη βρέθηκε την Παρασκευή (02/10) ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, προκειμένου να παραστεί στην ορκωμοσία της 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης.

 

 

Μετά το πέρας της ορκωμοσίας ο υπουργός παραχώρησε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ.

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 

Αναφορικά με την ορκωμοσία και τα σχέδια της ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας...

 

"Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας προχωρά στην αναδιάταξη των δυνάμεων και στην επέκταση των δυνατοτήτων που υπάρχουν για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τις ικανότητες των παιδιών που υπηρετούν".

 

"Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των ενόπλων δυνάμεων είναι και σε περίοδο ειρήνης και η κοινωνική προσφορά σε περιπτώσεις, όπως αυτές των φυσικών καταστροφών".

 

Η Ρωσία και οι ΗΠΑ σύμφωνα με δηλώσεις σας θα ενισχύσουν τη νέα ΜΟΜΑ με μηχανήματα. Έχουμε κάποια εξέλιξη πάνω σε αυτό το θέμα;

 

"Αναμένουμε τη βοήθεια από τη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής". 

 

"Η ΜΟΜΑ έχει ήδη προχωρήσει στο πρώτο της έργο. Επίσης παρενέβη στην Κεφαλονιά και στην Σκόπελο, όπου είχαμε φυσικές καταστροφές. Σκοπός μας δεν είναι να υποκαταστήσουμε τον ιδιωτικό τομέα, αλλά υπάρχουν έργα και στην Αρκαδία για παράδειγμα που είτε δεν μπορεί να τα αναλάβει ο ιδιωτικός τομέας, είτε έχουν εγκαταλειφθεί και πρέπει να ολοκληρωθούν".

 

Αναφορικά με τη Συρία και τις προσφυγικές ροές…

 

"Έχουμε θετική εξέλιξη στη Συρία. Η απόφαση χωρών μελών του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ να παρέμβουν στρατιωτικά στη Συρία θα διασφαλίσει τη δημιουργία ζωνών επιστροφής των προσφύγων". 

 

"Οι πρόσφυγες δεν θέλουν κέντρα για να μένουν εδώ. Εδώ δεν μπορούμε καλά-καλά να συντηρήσουμε τον δικό μας λαό". 

 

"Τρία εκατομμύρια άνθρωποι στην άλλη πλευρά του Αιγαίου, δεν μπορούν να φιλοξενηθούν ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη. Πρέπει να γυρίσουν στον τόπο τους και να είναι ασφαλείς. Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλιστεί η επιστροφή των προσφύγων στους τόπους καταγωγής τους".

 

Θεωρείται πως δέχεστε πόλεμο από τα Μ.Μ.Ε; Μιλούν για εσωτερικό πρόβλημα στους ΑΝΕΛ…

 

"Πριν τις εκλογές τα ΜΜΕ δεν μας βάζουν καν στη Βουλή και μετά τις εκλογές εμφανίζουν εσωτερικά προβλήματα. Ξύδι!"

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.