Επικαιροτητα

"Ποτάμι" ο δρόμος του Αστέρα - Έμεινε στο "ΘΑ" ο Παυλής! (photos)

Τραγική ήταν για άλλη μια φορά, η εικόνα του πλημμυρισμένου δρόμου, έξω από το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης την 23η Ιανουαρίου 2019, στον αγώνα του απέναντι στην ΑΕΛ

Τριτοκοσμικές εικόνες με αυτοκίνητα να "κολυμπάνε" στα νερά εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων αντίκρισαν οι πολίτες αλλά και οι επισκέπτες της Τρίπολης που θέλησαν να πάνε στο γήπεδο και να ενισχύσουν την ομάδα τους. 

Αναφερόμαστε φυσικά στην οδό Τερτσέτη, τον δρόμο που οδηγεί στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Μια οδό που έχει "πληγεί" αρκετές φορές λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Παρά τα επανειλημμένα παράπονα των ιδιοκτητών αλλά και των φιλάθλων της ομάδας, η κατάσταση παραμένει το ίδιο τραγική! 

Δυστυχώς, παρά τις υποσχέσεις του Δημάρχου Τρίπολης, κ. Δημήτρη Παυλή, πως θα φτιάξει τον δρόμο εδώ και αρκετούς μήνες, ο δρόμος συνεχίζει να είναι σε πολύ κακή κατάσταση, γεμάτος λακκούβες και σε περίπτωση βροχόπτωσης μετρατρέπεται σε "ποτάμι". 

Ο κ. Παυλής είχε δεσμευτεί δημόσια το καλοκαίρι του 2018 (10/8/18), πως θα φτιάξει άμεσα την οδό Τερτσέτη αλλά όπως φαίνεται έμεινε στο "ΘΑ"

Η εικόνα αυτή πλήττει όχι μόνο τη πόλη, αλλά φυσικά και την ομάδα! 

Πρέπει να σημειωθούν δυστυχήματα για να κινητοποιηθεί η δημοτική αρχή;

Τι περιμένει ο Δήμος; 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.