Επικαιροτητα

Κάλεσμα σε όλους τους επαγγελματίες από τον Γ. Τρουπή

Ανοιχτό κάλεσμα σε όλους του επαγγελματίες έκανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνεται στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση των χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Ο κ. Τρουπής, στο πλαίσιο ενημέρωσης των δράσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, έδωσε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 13 Φεβρουάριου στις 2 μ.μ. στα γραφεία του Επιμελητηρίου, με κύριο άξονα την παρουσίαση της εκδήλωσης που διοργανώνει η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Κάνοντας μία σύντομη παρουσίαση των προγραμμάτων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας τόνισε: "Ευκαρία να λύσουν όποια απορία και να ενημερωθούν αναλυτικά για τα προγράμματα,  από τους αρμόδιους, επιστημονικούς συνεργάτες της Διαχειριστικής, θα έχουν όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση".

Τις προκηρύξεις των εν λόγω προγραμμάτων μπορείτε να τις δείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητήριο Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 

Πρόσκληση Ενημερωτικής εκδήλωσης για τα προγράμματα 

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σας προσκαλεί στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας με θέμα:

Παρουσίαση των Δράσεων του ΕΠΑνΕΚ "Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις" & "Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο - Εστίαση – Εκπαίδευση"

στις 18/02/2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00

στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας , 25ης Μαρτίου & Πανός 21 , Τρίπολη

(Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στο τηλ.: 2710 227141)

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των Δράσεων και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.