Επικαιροτητα

Ένα ταλέντο από την Τρίπολη... ζητά την ψήφο σας!

Το "Be The One" είναι ένας διαγωνισμός για νέους DJs ηλικίας από 16 ως 24 ετών - Ο υποψήφιος από την Τρίπολη και ο τρόπος για να τον στηρίξετε...

 

 

Σκοπός του "Be The One" είναι να αναδείξει νέα ταλέντα που ασχολούνται με το DJing ως χόμπι ή επάγγελμα, να τα εκπαιδεύσει παρουσιάζοντας τα ως το μέλλον του χώρου, στην εγχώρια αγορά! 

 

Με λιγα λογια…

 

Πρόκειται για πανελλήνιο διαγωνισμό dj ηλικίας 16-24 ετών. 

 

Οι υποψήφιοι, ανάμεσα τους και ο Αστέριος Χαρίτος από την Τρίπολη, έχουν βιντεοσκοπήσει ένα 15λεπτο dj set, βάσει του οποίου θα κριθούν από το κοινό και τους κριτές. 

 

Ο νικητής του διαγωνισμού θα παίξει live στο Colour day Festival στην Αθήνα! 

 

Η ψηφοφορία χωρίζεται σε δυο φάσεις. Η πρώτη φάση της ψηφοφορίας αρχίζει σήμερα (01/03) και ολοκληρώνεται στις 20 Μαρτίου, όπου και θα επιλεγούν οι 10 καλύτεροι DJ από την ψηφοφορία του  κοινού και της κριτικής επιτροπής (50-50).

 

Στην συνέχεια οι επιλεχθέντες, θα πρέπει να μεταβούν για λίγες μέρες στην Αθήνα για coaching από γνωστούς DJ της χώρας όπως HouseTwins, Dino Mfu, Manolaco, Dj Young κλπ! 

 

Και μετά ξεκίνα η δεύτερη φάση! 

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ:

 

Αφού μπείτε στη σελίδα του διαγωνισμού και πιο συγκεκριμένα στο set του Αστέριου (κλικ ΕΔΩ) πατάτε VOTE στο ροζ κουτάκι. Τότε εμφανίζεται μήνυμα που σας ρωτά αν είσαστε σίγουροι για την ψήφο σας. Πατάτε ΟΚ! Εμφανίζεται μήνυμα ότι Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ! Αυτό ήταν!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.