Επικαιροτητα

Δ. Τρίπολης: Παράταση αποζημιώσεων για τις πλημμύρες

Ο Δήμος Τρίπολης, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την αποζημίωση όσων επλήγησαν από τις πλημμύρες στις 5 Φεβρουαρίου 2019, παρατείνει την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.

Ο Δήμος Τρίπολης, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την αποζημίωση όσων επλήγησαν από την πλημμύρα στις 5-2-2019, σε ότι αφορά απλές επισκευαστικές εργασίες και αντικατάσταση της οικοσυσκευής, (αποκλειστικά για χώρους διαβίωσης οικογενειών α'κατοικίας- ΚΥΑ Π2/οικ/2673/29.08.01- ΦΕΚ 1185/Β/01 παρ 12 εδ.3°), παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως 28-2-2019, και καλεί τους ενδιαφερομένους να προσκομίσουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο πρωτόκολλο του Δήμου Τρίπολης ή στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά:

Αίτηση -Υπεύθυνη δήλωση

Εκκαθαριστικό φορολογικού έτους 2017

ΕΙ φορολογικού έτους 2017

Εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Μισθωτήριο συμβόλαιο για περιπτώσεις μισθωμένων κατοικιών ή αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ

Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας

Ε9 για απόδειξη ιδιοκτησίας

Σε περίπτωση συνιδιοκτησίας (πλήρη κυριότητα 50%-50%) απαιτείται εξουσιοδότηση του συνιδιοκτήτη και τα ΕΙ και Ε9 προκειμένου να εισπράξει την οικονομική ενίσχυση ο ένας εκ των δύο. Σε περίπτωση που υπάρχει επικαρπία απαιτούνται Ε1 και Ε9 του επικαρπωτή καθώς και υπεύθυνη δήλωση του που θα αναφέρει την παραχώρηση της υψηλής κυριότητας. 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΥΛΗΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ  ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.