Επικαιροτητα

"Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης ζητά 150€ για κάθε ζώο" (video)

Διευκρινήσεις για τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση των Φιλόζωων την Κυριακή (24/2) στην Τρίπολη, έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Γιώργος Θεοδωρακόπουλος. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 ο κ. Θεοδωρακόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων:"Τα περισσότερα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης ήταν ανενημέρωτα ή και παραπληροφορημένα. Ο Φιλοζωικός μπορεί να φροντίζει τα ζώα εφόσον έχει υπογράψει κάποιο σύμφωνο με τον Δήμο Tρίπολης. Δεν έχει υπογραφεί κανένα έγγραφο, οπότε οι κινήσεις του Φιλοζωικού είναι παράνομες".

Ύστερα έδωσε στη δημοσιότητα το πρωτοκολλημένο έγγραφο με το οποίο ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης προτείνει συνεργασία στον Δήμο Τρίπολης έναντι οικονομικού ανταλλάγματος.

Στο πρόγραμμα διαχείρισης των αδέσποτων ζωών συντροφιάς εντάσσονται 250 ζώα και το κόστος για την διαχείριση του κάθε ζώου ανέρχεται στα 150 ευρώ.

"Είναι απαράδεκτο να επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος ο Δήμος για τα αδέσποτα" τόνισε ο κ. Θεοδωρακόπουλος.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.