Επικαιροτητα

Παραίτηση του Θεοδωρακόπουλου ζητά ο Φιλοζωικός

O Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης, ζήτησε, μέσω ανακοίνωσής του., την παραίτηση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας κ. Γιώργου Θεοδωρακόπουλου 

Όπως αναφέρεται, σε σχετική ανακοίνωση;

"( σ.σ. Ο κ. Θεοδωρακόπουλος πρέπει ) Να έρθει αντιμέτωπος με όλες τις έννομες συνέπειες των όλως μη νόμιμων πράξεων του, ήτοι να απαιτηθεί η παραίτηση του από το αξίωμα του".

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου: 

 

"Τη με αριθμό πρωτ: 6831/04-03-2019 αίτηση παραίτησης του δημοτικού Συμβούλου και προέδρου της τοπικής κοινότητας Τρίπολης κ. Θεοδωρακόπουλου Γεωργίου από το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης. Αιτούμεθα να μας γνωστοποιήσετε, πώς είναι εφικτό να είναι διαθέσιμα τα γνήσια έγγραφα αλλά και να δημιουργούνται και να δημοσιοποιούνται εν αγνοία σας, τέτοιου είδους επονείδιστα παραποιημένα έγγραφα, που υπονομεύουν τη δράση του Συλλόγου και πλήττουν τη φήμη του και προσβάλλουν το ήθος και την τιμή των εκπροσώπων του ως φυσικών προσώπων, από ανθρώπους που δεν έχουν εξουσιοδοτηθεί από σας να εκπροσωπούν το Δήμο για τέτοιες ενέργειες. Αιτούμεθα να αποδοθεί δικαιοσύνη και εκ των εσωτερικών διαδικασιών του Δήμου και ο εν λόγω κύριος που προέβη στη χρήση του πλαστού εγγράφου και στη δυσφήμιση του Συλλόγου, να έρθει και αντιμέτωπος με όλες τις έννομες συνέπειες των όλως μη νόμιμων πράξεων του, ήτοι να απαιτηθεί η παραίτηση του από το αξίωμα του, καθότι οι πράξεις του αποτελούν στοιχείο απαξίωσης των θεσμών και πλέον η ανάγκη της αποβολής του από το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου ερείδεται σε λόγους όχι μόνο νομικούς, αλλά και ηθικούς."

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.