Επικαιροτητα

Δ. Τρίπολης: Ξεκινάνε έργα ύψους 1.200.000 € (video)

Την Τετάρτη (2/3) στο Δημαρχείο Τρίπολης, υπεγράφη σύμβαση για ασφαλτικά έργα και σήμανσης ύψους 1.200.000 ευρώ μεταξύ του Δημάρχου Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή και του ανάδοχου του έργου κ. Βαγγέλη Μπουλουγούρη. 

Η εργολαβία όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Τρίπολης, συνολικού προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ, περιλαμβάνει 450.000 ευρώ για σήμανση και 750.000 ευρώ για ασφαλτικά, τα οποία θα γίνουν σε ολόκληρο το Δήμο Τρίπολης σε δρόμους που είναι κατεστραμμένοι ή και στρωμένοι με αμμοχάλικο.

Οι ασφαλτοστρώσεις αυτές αφορούν 38 δρόμους στην περιοχή της Τρίπολης αλλά και σε χωριά του Δήμου και όπως ειπώθηκε, οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις δεν λύνουν το πρόβλημα αλλά είναι η αρχή και για άλλα έργα. Ενδεικτικά αναφέρθηκαν περιοχές όπου θα γίνουν παρεμβάσεις όπως η περιοχή Φιλικών, η περιοχή Μπασιάκου, η περιοχή του Σταδίου Τρίπολης και οδού Σπάρτης, αλλά και στις επεκτάσεις σχεδίου της πόλης.

Οι εργασίες για την επούλωση του οδοστρώματος και σε πολλές περιπτώσεις στρώσιμο πίσσας από την αρχή, έχει ξεκινήσει ήδη στην πόλη μετά την καθυστέρηση που υπήρξε λόγω των καιρικών συνθηκών. Ο Δήμαρχος Τρίπολης, παρακάλεσε του οδηγούς να δείξουν κατανόηση το επόμενο διάστημα καθώς και να μην παρκάρουν σε δρόμους που θα υποδεικνύονται με τη βοήθεια της τροχαίας, όπου θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Παράλληλα ξεκινούν και εργασίες για την τοποθέτηση νέας σήμανσης στο πλαίσιο της κυκλοφοριακής μελέτης, με τον ανάδοχο κ. Μπουλουγούρη να αναφέρει ότι το έργο της ασφαλτόστρωσης θα ξεκινήσει άμεσα και θα γίνει μέσα σε περίπου ένα τρίμηνο, ενώ το έργο σήμανσης θα πραγματοποιηθεί σε άλλα χρονικά πλαίσια.

 

Δείτε video από όσα είπε ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.