Επικαιροτητα

Κίνητρα για... γάμο σε περιοχή της Πελοποννήσου!

Διαβάστε σε ποια περιοχή της Πελοποννήσου βγήκε ανακοίνωση από πάτερ με την οποία δίνει ... δώρα σε όσους επιλέξουν να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο!

 

 

Δώρο τις άδειες του γάμου και χώρο για δεξίωση με καθίσματα και ηχητικό σύστημα για μουσική κάνει σε όλους τους μελλόνυμφους το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Νέδουσας (η Νέδουσα είναι τοπική κοινότητα της Δημοτικής Ενότητας Καλαμάτας του Δήμου Καλαμάτας στον Νομό Μεσσηνίας), αν αποφασίσουν να τελέσουν το μυστήριο στο χωριό.

 

Ο π. Βασίλειος Βεργινάδης έβγαλε μάλιστα την παρακάτω ανακοίνωση στο facebook: "Στη Νέδουσα και στο ναό Αγίας Αικατερίνης το μυστήριο του γάμου και της βάπτισης ήταν, είναι και θα είναι δωρεάν σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες της πίστεώς μας. Επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεδουσαίων παραχωρεί δωρεάν για δεξίωση γάμου ή βάπτισης τον καταπράσινο χώρο στο Μαρδάκι, μαζί με τραπέζια - καθίσματα και ηχητικό σύστημα για μουσική. Μην καταφεύγετε στον πολιτικό γάμο για οικονομικούς λόγους ή για λόγους απρόσμενης εγκυμοσύνης ή εργασίας. Ο πολιτικός γάμος είναι για τους ετερόδοξους και τους αλλόθρησκους, όχι για εμάς τους Ορθόδοξους. Ο γάμος στην Εκκλησία είναι το ευλογημένο μυστήριο της αγάπης και του έρωτα από τον Τριαδικό Θεό μας" εξηγεί η ανακοίνωση.

 

Πηγή: eleutheriaonline.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.