Επικαιροτητα

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Επιθέσεις με πέτρες σε δρομολόγια ΚΤΕΛ

Έναν πραγματικό εφιάλτη βιώνουν οι οδηγοί αλλά και οι επιβάτες των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας που, σχεδόν καθημερινά, δέχονται επιθέσεις από αγνώστους οι οποίοι ''βομβαρδίζουν'' με πέτρες τα οχήματα, με κίνδυνο να υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί.

 

 

Ως τώρα, τα επικίνδυνα περιστατικά που είχαν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου είχαν στόχο τα βραδινά δρομολόγια και οι επιθέσεις εκδηλώνονταν στο δρόμο από το Αριοχώρι ως το Πλατύ, 500 μέτρα πριν από την είσοδο στο δεύτερο χωριό.

 

Όμως, επίθεση με πέτρες εκδηλώθηκε και μέρα, μεσημέρι το Σάββατο, στο λεωφορείο που κινείτο μεταξύ των κοινοτήτων Αγίου Κωνσταντίνου και Αγίου Φλώρου εκτελώντας το δρομολόγιο Καλαμάτα - Κυπαρισσία – Φιλιατρά. Σύμφωνα με μαρτυρίες των επιβατών που λαχτάρησαν για τα καλά, καθώς προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές, δράστες ήταν δυο ανήλικα τσιγγανόπουλα, που έσπευσαν, να εξαφανιστούν!

 

Για τις αλλεπάλληλες επιθέσεις με πέτρες, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Μεσσηνίας Α.Ε. έχει υποβάλλει μηνύσεις και αναφορές στο αστυνομικό τμήμα Μελιγαλά και σε άλλες συναρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και στο δήμο Καλαμάτας, απειλώντας να διακόψει τα δρομολόγια, αν δεν ληφθούν μέτρα για την προστασία των λεωφορείων, των οδηγών και των επιβατών. 

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.