Επικαιροτητα

Σύνδεση Μεγαλόπολης με το δρόμο Τρίπολης-Καλαμάτας

Η συνδετήρια αρτηρία του αυτοκινητοδρόμου Τρίπολης-Καλαμάτας με τον περιφερειακό δρόμο της Μεγαλόπολης θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα και θα ολοκληρωθεί τον προσεχή Ιούνιο, επισήμανε στη Μεγαλόπολη ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες, ενημερώνοντας τον δήμαρχο Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλο, σε συνάντηση που έγινε στο δημαρχείο της πόλης.

 

 

Σημειώνεται ότι λόγω των αρχαιοτήτων που είχαν βρεθεί στο σημείο, το έργο της συνδετήριας οδού έχει καθυστερήσει περίπου πέντε χρόνια και τώρα βαίνει προς ολοκλήρωση, ικανοποιώντας ένα βασικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Μεγαλόπολης, να πάψει η ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών της περιοχής.

 

Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσης Παπαδόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου και σημείωσε ότι το ενδιαφέρον του γενικού γραμματέα ήταν μεγάλο από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του, προκειμένου να έχουμε αυτό το αίσιο αποτέλεσμα.

 

Ο γενικός γραμματέας Υποδομών σημείωσε κατά την ενημέρωση στο δημαρχείο Μεγαλόπολης, ότι ο αυτοκινητόδρομος του Μορέα είναι ο πρώτος, από τους πέντε αυτοκινητοδρόμους που βρίσκονται σε εξέλιξη, που θα ολοκληρωθεί στο σύνολό του μέσα στο 2016, και τόνισε ότι δεν υπάρχει καμιά οφειλή από το κράτος στα έργα παραχώρησης.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.