Επικαιροτητα

Η άλλη όψη του νομίσματος...

Μία συνηθισμένη εικόνα την οποία βλέπουμε όλοι μας καθημερινά στους δρόμους της Τρίπολης και έχει χωρίσει τους πολίτες σε δυο "στρατόπεδα"...

 

 

Πρόκειται για μία φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης μας και απεικονίζει μια αγέλη αδέσποτων ζώων έξω από την πόρτα ενός σπιτιού. Ένα θέμα που πλέον έχει διχάσει, έχει προβληματίσει και έχει φοβίσει τους κατοίκους.

 

Αυτό συμβαίνει γιατί οι μεν φιλόζωοι και ο πολιτιστικός φιλοζωικός σύλλογος Τρίπολης έχουν κληθεί να προστατεύσουν τα αδέσποτα και από την άλλη πλευρά υπάρχουν οι πολίτες εκείνοι που τα φοβούνται, καθώς έχουν αναφερθεί περιστατικά μικροεπιθέσεων και ζητούν απεγνωσμένα, να βρεθεί μία λύση για αυτά. 

 

Σε όλο αυτό το σκηνικό υπάρχει και ο δήμος Τρίπολης βέβαια, ο οποίος θα λέγαμε ότι έχει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το ζήτημα με τα αδέσποτα ζώα. Ποια λοιπόν είναι η δράση του; Τι πρόκειται επιτέλους να κάνει για να σταματήσουμε, να βλέπουμε αυτές τις αμφιλεγόμενες εικόνες; Εύλογα είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν, τόσο από την πλευρά μας όσο κι από την πλευρά των πολιτών. 

 

Θα λέγαμε ότι κρίνεται πλέον απαραίτητο να φανεί ο ενεργός και ουσιαστικός ρόλος του Δήμου μας, ώστε αυτός ο διχασμός μεταξύ πολιτών, να εκλείψει.

 

Δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια!

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.