Επικαιροτητα

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Λυσσαρέα Γορτυνίας

Το Σάββατο (18/5) ιατρική ομάδα πολλών ειδικοτήτων (καρδιολόγος, παθολόγος, διαβητολόγος, χειρούργος, πνευμονολόγος, νευρολόγος, γενικός γιατρός, ψυχολόγος, κοινωνική λειτουργός) θα βρίσκεται στο χωριό Λυσσαρέα Γορτυνίας και θα προσφέρει δωρεάν εξέταση στους κατοίκους. 

Η δράση της εθελοντικής ομάδας των γιατρών που επισκέπτεται τη Γορτυνία για 7η χρονιά, υποστηρίζεται από τους φορείς: Δήμος Γορτυνίας, Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησης Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ),  Κοινωνική  Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου, Σύλλογος Αρκάδων Ιλίου, Κέντρο Ημέρας «Αμάλθεια» Τρίπολης,  Σύλλογος Λυσσαρεωτών  και την  Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ώρα έναρξης των εξετάσεων: 10:00 π.μ.

Ο Δήμος Γορτυνίας θα διευκολύνει την μεταφορά στο χωριό Λυσσαρέα για τους δημότες που δεν έχουν τρόπο μετακίνησης. 

Παρακαλούνται οι δημότες και οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, να επικοινωνούν με τα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς  Επιχείρησης  Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, στο τηλέφωνο: 2797022700

 

 

 

Δελτίο Τύπου 

Δήμος Γορτυνίας/ΔΗΚΕΓ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.