Επικαιροτητα

Απαγόρευση κυκλοφορίας στη θέση "Εξέδρα"

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Επ. Ο. Δημητσάνας – Καρκαλού (θέση εξέδρα)...

 

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

 

1. Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε τμήμα της Επ. Ο. Δημητσάνας – Καρκαλούς και στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας στη θέση "Εξέδρα" της ανωτέρω οδού, λόγω εργασιών καθαρισμού πρανών, που θα πραγματοποιηθούν στο παραπάνω σημείο της οδού.

 

- Η ανωτέρω διακοπή κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται  στο αντίστοιχο ρεύμα κυκλοφορίας, αναλόγως των εκτελούμενων εργασιών και θα διαρκέσει από την 07.00 ώρα της Δευτέρας (05-10-2015) μέχρι απογευματινές ώρες της Τρίτης (06-10-2015).

 

2. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται υπό τις κατωτέρω προϋποθέσεις:

 

- Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π. Ε. Αρκαδίας,  σε συνεργασία με την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Γορτυνίας, υποχρεούνται καθόλη τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών, να τοποθετούν και συντηρούν την κατάλληλη οδική σήμανση για τα εκτελούμενα έργα, προς ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας, αλλά και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν.2696/99 (Κ.Ο.Κ.)

 

3. Οι παραβάτες της παρούσας, η εκτέλεση της οποίας ανατίθεται στους αστυνομικούς, τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ( Ν. 2696/1999 ΦΕΚ   57- Α’), όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 3452/2007. 

 

4. Η παρούσα να δημοσιευθεί στις τοπικές εφημερίδες και να ανακοινωθεί από τα τοπικά Ραδιοτηλεοπτικά μέσα, κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 109 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.