Επικαιροτητα

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Εξιχνιάστηκαν 6 κλοπές σε Ιερούς Ναούς

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένας 39χρονος. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.



Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, έξι (6) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και αποπειρών κλοπών σε Ιερούς Ναούς, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Τριφυλίας και Οιχαλίας Μεσσηνίας. 


Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (10.3.2016) το μεσημέρι στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ένας (1) 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.


Ειδικότερα, την 9/10.3.2016, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, ο 39χρονος, διέρρηξε Ιερό Ναό και αφαίρεσε χρήματα, ενώ σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, αποπειράθηκε να διαρρήξει Ιερό ναό, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.


Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, χθες (10.3.2016) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, εντόπισαν τον 39χρονο και τον συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των -87- ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.


Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, εξακριβώθηκε ότι ο 39χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 5.3.2016 έως και προχθές (9.3.2016), σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Τριφυλλίας Μεσσηνίας, αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη τρεις (3) Ιερούς Ναούς, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, ενώ διέρρηξε ακόμη ένα Ιερό Ναό, από όπου αφαίρεσε χρήματα.


Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 39χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) φυτά κάνναβης, ύψους -10- εκατοστών.
Ο συλληφθείς Θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.


Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.