Επικαιροτητα

KIATO: Πέταξαν πέτρα στην εθνική οδό

Από θαύμα γλίτωσε μία τετραμελής οικογένεια όταν ξαφνικά δέχθηκαν μία τεράστια πέτρα που έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών.


 
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι με τα δυο του παιδιά είχε κατεύθυνση προς Πάτρα όταν στο ύψος του Κιάτου ξαφνικά έπεσε πάνω στο παρμπρίζ μία τεράστια πέτρα η οποία έσπασε το τζάμι και άνοιξε μία μεγάλη τρύπα.


Ο οδηγός ευτυχώς είχε την ψυχραιμία να κρατήσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να αποφευχθούν τα χειρότερα, καθώς εκτός των άλλων το σημείο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο γιατί εκτελούνται έργα και υπάρχει μόνο μία λωρίδα κίνησης προς κάθε κατεύθυνση.


Ο οδηγός κάλεσε την Τροχαία η οποία έφθασε σχετικά γρήγορα στο σημείο και επιβεβαίωσε το περιστατικό. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για την ανεύρεση του δράστη (ή των δραστών) στην γύρω περιοχή. Υπενθυμίζουμε ότι και παλαιότερα στην ίδια περιοχή υπήρχαν ανάλογα επεισόδια με ρίψη πετρών σε διερχόμενα αυτοκίνητα και τότε είχαν συλληφθεί οι δράστες.

 

Πέταξαν πέτρα σε διερχόμενο αυτοκίνητο στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών στο ύψος του Κιάτου


Σύμφωνα πάντα με την Τροχαία, τις τελευταίες ημέρες έχουν ξανακάνει την εμφάνισή τους αντίστοιχα περιστατικά στην συγκεκριμένη περιοχή. Ενώ όπως υποστηρίζουν οι άνδρες της Αστυνομίας, στόχος είναι κατά κύριο λόγο η ληστεία όταν το χτυπημένο αυτοκίνητο και οι προφανώς σοκαρισμένοι επιβάτες σταματήσουν για να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί.


Γι′ αυτό τον λόγο η Τροχαία συνιστά προσοχή από τους οδηγούς στην συγκεκριμένη περιοχή και σε κάθε περίπτωση να ειδοποιήσουν αμέσως τις δυνάμεις της ώστε να επιληφθούν του συμβάντος.

 

ΠΗΓΗ:korinthostv.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.