Επικαιροτητα

Φιλοζωϊκός Τρίπολης vs Δήμου (video)

Ακόμη ένα επεισόδιο στο συγκεκριμένο σίριαλ.

Σε ανακοίνωσή του, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης αναφέρει: "Άλλο ένα θύμα του δρόμου και της ασυνειδητης οδήγησης έπεσε αυτός ο αδέσποτος σκυλάκος όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό Επαμεινώντα στην Τρίπολη. Ο πληγωμένος σκυλάκος έστεκε σήμερα για αρκετές ώρες στο πεζοδρόμιο όπου σύρθηκε αφού απ το χτύπημα δεν μπορεί να περπατήσει. Κάτοικος της περιοχής κάλεσε το Δήμο για βοήθεια όμως οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό γιατί τα τηλέφωνα δεν απαντήθηκαν ποτέ!!!!!!

Λίγο αργότερα κάλεσε κτηνιατρείο και της είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί χρειάζεται χαρτί από το Δήμο εφόσον είναι αδέσποτο. Κατόπιν όλης αυτής της ταλαιπωρίας της κατοίκου που ήξερε πως να χειριστεί το θέμα αλλά δεν μπόρεσε να βρει άκρη τηλεφώνησε στο σύλλογο όπου εθελοντές έφτασαν στο σημείο και απομάκρυναν το σκυλάκο μεταφέροντας τον στον κτηνίατρο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η αδιαφορία και η απραξία του Δήμου Τρίπολης σε όλο της το μεγαλείο!"

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε το βίντεο

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.