Επικαιροτητα

ΠΑΤΡΑ: Σύλληψη για προμήθεια ναρκωτικών σε καρναβαλιστές

Σύλληψη 29χρονου που προμήθευε κοκαΐνη και χασίς σε καρναβαλιστές.



Ένας 29χρονος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ. καθώς φέρεται να προμήθευε με ναρκωτικές ουσίες τους συνομηλίκους του, κατά την διάρκεια της κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού.


Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά αυτός που "κάρφωσε" τον 29χρονο, ήταν ένας 26χρονος, που συνελήφθη να έχει πάνω του ποσότητα 3 γραμμαρίων κάνναβης.


Ο 26χρονος μετά τις πιέσεις που δέχτηκε από τους αστυνομικούς αποκάλυψε από πού προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά με αποτέλεσμα στον έλεγχο που έγινε στο σπίτι του 29χρονου να βρεθούν συνολικά 17 γραμμάρια κοκαΐνης, καθώς και 5 γραμμάρια κάνναβης, αλλά και μία ζυγαριά ακριβείας.


Να σημειωθεί ότι η αστυνομία ήδη έχει προχωρήσει σε αρκετές συλλήψεις νεαρών με μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών, κατά την διάρκεια του τριημέρου του Πατρινού Καρναβαλιού.

 

ΠΗΓΗ:patrasenents.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.