Επικαιροτητα

52 πρόσφυγες στο Λυγουριό (VIDEO)

Έξι μήνες παραμονή έχουν διασφαλίσει στην Ελλάδα οι πρόσφυγες που διαμένουν από την προηγούμενη Πέμπτη στο Λυγουριό. Στόχος τους είναι να πάνε σε κάποια άλλη Ευρωπαική χώρα, μακριά από τον πόλεμο και να ζήσουν με τις οικογένειές τους.

  

Ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και πρώην δήμαρχος Ασκληπιείου Αλέξανδρος Τσιλογιάννης, μιλάει στον Άκη Γκάτζιο για τους 52 πρόσφυγες εκ των οποίων τα 22 είναι παιδιά ηλικίας 2 μηνών έως 7 χρονών, αναφέρει πώς βρέθηκαν στο ξενοδοχείο του, πόσο καιρό θα μείνουν, ποιος τους έφερε και πώς είναι η καθημερινότητά τους στο Λυγουριό.

 

Ο κος Τσιλογιάννης δεν θεωρεί φυσιολογικές τις αντιδράσεις που υπάρχουν από ακραία στοιχεία, ενώ από την εμπειρία του όμως ως επαγγελματίας θεωρεί ότι οι πρόσφυγες που βρίσκονται εδώ είναι πάνω από του μέσου όρου των πελατών.

 

Πηγή: anagnostis.org

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.