Επικαιροτητα

Κάλεσμα σε σύσκεψη από την Πανελλαδική επιτροπή των 68 μπλόκων

Η Πανελλαδική επιτροπή των 68 μπλόκων, που είχαν στηθεί απ' άκρη σ' άκρη της χώρας, παλεύοντας για την ικανοποίηση των αιτημάτων επιβίωσης της μικρομεσαίας αγροτιάς, ενάντια στην πολιτική ξεκληρίσματος, που εφαρμόζουν η ΕΕ και η κυβέρνηση, εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία...

 

 

ΚΑΛΕΙ:

 

Τα 68 μπλοκα σε σύσκεψη, την Παρασκευή 18 Μάρτη, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6).

 

Στη σύσκεψη:

 

- Θα γίνει εκτίμηση του 40ήμερου αγώνα στα μπλόκα.

 

- Θα ληφθούν μέτρα για την οργάνωση της καθόδου των αγροτών, με λεωφορεία, στην Αθήνα, την ημέρα που η κυβέρνηση θα φέρει το ασφαλιστικό για ψήφιση στη Βουλή, καθώς της αγροτικής συμμετοχής στην 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση.

 

- Θα παρθούν αποφάσεις για τον προγραμματισμό της αγωνιστικής δράσης των μικρομεσαίων αγροτών που μετά τα μπλόκα, συνεχίζεται με διάφορες μορφές και τον  συντονισμό της από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

 

- Θα γίνει συζήτηση, για το πώς θα προχωρήσει αποτελεσματικά η αναγκαία ανασυγκρότηση του αγροτικού κινήματος, με την μαζικοποίηση και ισχυροποίηση των Αγροτικών Συλλόγων/ Ομοσπονδιών και τη δημιουργία νέων εκεί, που δεν υπάρχουν, το άπλωμα και το δυνάμωμα της παρέμβασης και της δράσης του οργανωμένου αγροτικού κινήματος για όλα τα προβλήματα, που απασχολούν τους μικρομεσαίους αγρότες στα χωριά, αλλά και τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα της υπαίθρου.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

 

ΠΗΓΗ: 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.