Επικαιροτητα

"Αντί να στηρίξουμε το Παναρκαδικό, κάνουμε χοροεσπερίδες" (VIDEO)

Για το Παναρκαδικό νοσοκομείο, την στήριξη των ομογενών αλλά και το τι κάνουμε όλοι οι Αρκάδες για το στηρίξουμε έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του παγκόσμιου Παναρκαδικού συμβουλίου Πέτρος Σαραντάκης.

 

Αμέσως μετά την τελετή παράδοσης – παραλαβής των μηχανημάτων αιμοκάθαρσης, που προσέφερε στο νοσοκομείο η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής ο κ.Σαραντάκης μίλησε για τις ανάγκες του νοσοκομείου και την στάση που κρατούν τόσο οι ομογενείς όσο και οι Αρκάδες που βρίσκονται στα πάτρια εδάφη.

 

"Σήμερα που πάρα πολλοί συνάνθρωποι μας αντιμετωπίζουν προβλήματα και δεν έχουν χρήματα να πάνε σε ένα γιατρό αποτελεί για εμάς τους Αρκάδες μια ελπίδα φωτός η σημερινή προσφορά της Παναρκαδικής ομοσπονδίας Αμερικής που δεν είναι και η μοναδική. Οι ομογενείς δεν έπαψαν ποτέ να ενδιαφέρονται για το δημιούργημα τους, το Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης", ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε: "Θα παραφράσω τα λόγια ενός μεγάλου πολιτικού και θα πω πως Θα πρέπει και εμείς ως Αρκάδες να μην κοιτάμε μόνο τι μπορούν να κάνουν οι Παναρκαδικές ομοσπονδίες και οι ομογενείς. Θα πρέπει να δούμε και εμείς τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν γίνεται δυνατόν το ελληνικό κράτος κάθε έναν χρόνο να αλλάζει τον υπουργό υγείας και να αφήνουν ακέφαλα και τα νοσοκομεία χωρίς διοικητές. Με ποιους θα συνεργαστούν οι ομοσπονδίες; Τα λένε στον έναν και μετά από λίγους μήνες τα πρόσωπα αλλάζουν. Επίσης δεν δημιουργήθηκε ποτέ ένας σύλλογος φίλων του Παναρκαδικού νοσοκομείου. Βλέπουμε γλέντια και χορούς χωρίς κανένα κοινωνικό μήνυμα. Αν υπήρχε ένας τέτοιος σύλλογος όμως για το Παναρκαδικό νοσοκομείο θα γίνονταν έρανοι και θα μπορούσαν τα μέλη του να βοηθήσουν εθελοντικά στο νοσοκομείο".

 

Κλείνοντας υπογράμμισε: "Είμαι σίγουρος πως οι ομογενείς θα συνεχίζουν να στηρίζουν το δημιούργημα τους, πρέπει όμως και εμείς να στηρίξουμε το δημιούργημα μας".

 

Ακολουθεί βίντεο...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.