Επικαιροτητα

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Καμμένος έχει συνηθίσει στα "τέσσερα"

Τον Πάνο Καμμένο έβαλε στο στόχαστρο του ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, για τη στάση την οποία κρατάει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας, στο θέμα του Γιάννη Μουζάλα.

 

 

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε με νόημα, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter:

 

"Ο κ Καμμμμένος έχει συνηθίσει στα "τέσσερα" και έτσι θα κατεβάσει “αμάσητη” την παραμονή Μουζάλα!Σιγά μην αφήσει το Υπουργείο ο ΠΑΝΟΣ…".

 

 ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

 

Ως "Μακεδονία" αποκάλεσε την ΠΓΔΜ ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις.

 

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ, ο κ. Μουζάλας, αναφερόμενος στο περιστατικό με το πέρασμα προσφύγων στα εδάφη της ΠΓΔΜ την Δευτέρα είπε: "Νομίζουμε και έχουμε στοιχεία ότι με αυτή την προσδοκία παίξανε βρώμικο παιχνίδι οργανώσεις που ισχυρίζονται ότι είναι εθελοντές αλλά δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που πράγματι βοηθούν και οργάνωσαν το πέρασμά τους στη Μακεδονία. Έχω εδώ την προκήρυξη -το χαρτί του τους μοιράσανε- τους δώσανε κανονικά ραντεβού. Η αστυνομία το διερευνά και σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα".

 

Είναι ενδεικτικό ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να σχολιάσει μέσω twitter την αναφορά του Γ. Μουζάλα: "Είναι δυνατόν υπουργός της Ελληνικής Κυβερνήσεως να αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία; Χωρίς αιδώ; Πόσο πιο χαμηλά πια;".

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗΣ

 

"Η απόφαση θα παρθεί μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από τη Σύνοδο Κορυφής», δήλωσε η Ολγα Γεροβασίλη κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών σχετικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει με τον αναπληρωτή υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής.

 

Αυτό που προέχει είναι η αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης που παίρνει διαστάσεις ανθρωπιστικής κρίσης σημείωσε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος και τόνισε: 

 

«Απόλυτη προτεραιότητα του πρωθυπουργού είναι η επιτυχής έκβαση της αυριανής Συνόδου του ευρωπαϊκού συμβουλίου και η λήψη των αναγκαίων αποφάσεων για την αξιόπιστη και αποτελεσματική διαχείριση της προσφυγικής κρίσης".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.